Dynamisch werken

Als oefentherapeut Cesar kom ik dagelijks in aanraking met mensen met klachten van rug, nek, en of schouders. Vaak wordt dit veroorzaakt door eenzijdige belasting: lang zitten en of staan. Zeker nu door het gebruik van de laptop en telefoon gaan mensen, minder bewegen.

Ik adviseer mensen van allerlei leeftijden om meer te gaan bewegen en dit vaker af te wisselen.  Mensen nemen vaker de trap en staan bijvoorbeeld elk uur op of lopen een rondje. Maar waar ik mee zit is, wat kan ik nog meer doen, zodat bewegen nog meer vanzelf sprekend gaat worden?  Want ook door meer te bewegen, werken onze hersenen beter en wordt de kans kleiner op het ontwikkelen van diabetes type 2.

Op deze vraag heb ik een antwoord gevonden: Health2Work. Deze naam kwam ik tegen in de nieuwsbrief van de zorgverzekeraar, de Friesland. Het bedrijf, bestaat ruim 10 jaar en speelt in op het dynamisch werken zowel thuis als op het werk.

Waar wacht je op? Doe nu gelijk een werkplektest op de website van Health2Work.

En u kunt ook het dynamisch werken 30 dagen proberen. Deze dynamische werkplek bestaat uit:

  • Een elektrische zit-sta tafel. Deze kunt u instellen op zit- en stahoogte.
  • Een ‘Steppie’ balance bord.  Een actieve sta-hulp bij staand en bewegend werken.
  • Bureaufiets (ErgoDeskbike Basic). In combinatie met een zit-sta bureau is de bureaufiets een perfecte oplossing om te blijven bewegen tijdens de werkdag.

Ik ben heel enthousiast u ook? Neem contact met mij op.

Bron: Health2Work

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *